Ölelj át! program

Kapcsolatépítő hétvége

Szeretne egy hétvégét úgy eltölteni a párjával, hogy közben a kapcsolatukat építik? Egyetlen hétvége, és minőségibb párkapcsolatban élhetnek tovább. Hasznos előadások, érdekes gyakorlatok és egyéb módszerek által válnak alkalmassá arra, hogy közelebb kerülhessenek egymáshoz.

Dr. Sue Johnson, a program megalkotója így ír:

„Mindannyian átéljük kapcsolatainkban a közeledés és távolodás drámáját. Most már érteni is fogjuk. A társadalomtudomány végre képessé vált megragadni azokat a pillanatokat, amelyek felelősek a mindennapos örömökért vagy fájdalmakért, és amelyek összessége képezi a legfontosabb személyes kapcsolatainkat.”

A kapcsolatokban minden érzelmi reakció érthető és logikus. A foglalkozás abban segít, hogy a párok tagjai a kapcsolatukban fájdalmasan megélt eltávolodást és sebezhetőséget valamilyen módon kezeljék. A program végére a résztvevők jobban megértik saját maguk és társuk érzelmi reakcióit, megtanulják kifejezni érzelmi szükségleteiket. A korábban berögzült és ismétlődő negatív párbeszédeket képesek lesznek irányítani.

Kiknek ajánlott a program?

– Elkötelezett házasságban, vagy együtt élő párok számára

– Házasságkötés előtt állóknak, hogy biztosabb alapokkal kezeljék a nehezebb helyzeteket

– Gyermekszületés után, a családban és párkapcsolatban bekövetkező változásokat megélő párok számára

A foglalkozás formáját tekintve csoportos, ami azt jelenti, hogy az előadásokat együtt hallgatják a párok, a feladatokat pedig külön helyiségekben van lehetőségük megoldani, átbeszélni. A személyes életük részleteibe nem kell beavatniuk a csoport többi tagját. Ugyanazon csoportban részt vehetnek ismerősök. A titoktartás szabályai itt is érvényesülnek.

Egy hétvégén szombaton és vasárnap egész napos elfoglaltságot jelent a program.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérdezzen e-mailben vagy telefonon, és a további részletekről tájékoztatom.